Foto kutjevački.hr

Među brojnom publikom u Oštroj Luci kod Orašja održan je humanitarno-nogometni spektakl u sklopu kojeg je odigrana nogometna utakmica između ekipe “Humanih zvijezda” Hrvatske i Veterana Orašja.

Među poznatim imenima, na stadionu 19. srpnja u Oštroj Luci, poput Dražena Ladića, Gorana Vlaovića, Borisa Živkovića, Marka Babića, Miroslava Škore, Dražena Dikonića, zaigrao je i svoja umijeća pokazao gradonačelnik Kutjeva, Josip Budimir. Izbornici su bili Ivica Grnja i Željko Pakasin.

Brojni ljubitelji nogometa koji su došli podržati humanitarno-nogometni spektakl imali su priliku vidjeti svoje idole iz mladosti koje su, neki, samo gledali preko malih ekrana.

Prihod od ulaznica i drugih donacija namijenjen je Osnovnoj školi Stjepana Radića Bok u svrhu opremanja sportske dvorane i kupovine sportske opreme i rekvizita za djecu koja su iznimno talentirana za sport, tako da je jako bitno osigurati im uvjete kako bi se razvijali u pravom smjeru.

Možda u budućnosti i stalni član Humanih zvijezda Hrvatske, Josip Budimir, rekao je kako je počašćen pozivom da zaigra na zelenom travnjaku s “humanitarcima”, a još ga više veseli što je mogao dati svoj doprinos kako bi se provela humana akcija, u ovom slučaju za opremanje sportske dvorane i kupovinu sportske opreme i rekvizita za djecu koja su u svakom mjestu, na području Orašja, Boka, Oštre Luke i drugih krajeva tog okruženja. (kutjevački.hr)