Foto Facebook
Porečka dvorana Intersport bila je domaćin ovogodišnjeg Državnog prvenstva u stolnom tenisu za osnovne i sredje škole u razdoblju od 28. veljače do 1. ožujka 2024. godine. Gimnazija Požega imala je predstavnike mladića i djevojaka, a Osnovna škola Dobriše Cesarića iz Požege predstavnike u kategoriji dječaka i djevojčica. Dječaci iz OŠ Dobriše Cesarića uz odličnu igru uspjeli su osvojiti brončanu medalju. Ostale ekipe nisu uspjele proći skupinu, ali čestitamo svima na sudjelovanju te OŠ Dobriše Cesarića na velikom uspjehu.
OŠ Dobriše Cesarića, Požega
U kategoriji djevojčica nastupile su Marta Puntarić, Dora Berdić, Marija Šipek i Nera Vujasinović, a u kategoriji dječaka Ivan Smiljanić, Luka Budimir, Tom Pirc i Matej Barišić. Učenike je predvodio Goran Njavro.
🎙️Donosimo izjavu Ivana Smiljanića.
💬“Ovo mi nije bilo prvi DP u stolnom tenisu, treniram već tri godine u STK Požega i putujem dva puta tjedno u STK Zagreb. Grupna faza bila je lagana, nažalost izgubili smo u polufinalu od Donje Stubice, ali uspjeli smo osvojiti treće mjesto nakon pobjede nad Novskom rezultatom 3:0. Očekivali smo ovakav rezultat jer imamo jako dobru ekipu.”
SŠ Gimnazija Požega
Predstavnice kategorije djevojaka bile su Ema Dragica, Ana Idlbek, Petra Pamuklić i Marta Šipek. Za mladiće nastupili su Niko Radić, Ivan De Marco, Marko Špoler i Dino Milevoj. Mentor je Matej Ivanković.
Tekst / Foto Lana Bošnjak