Sljedeću srijedu u Slavonskom Brodu očekuje nas praznik nogometa. Osmerostruki osvajač ovog natjecanja koji je dvije godine zaredom osvojio Kup dolazi na noge Omladincu koji se trenutno natječe u MŽNL SB-PŽ (Međužupanijska  nogometna liga Slavonski Brod – Požega). Utakmica je na rasporedu u srijedu 13. rujna s početkom u 16 sati na stadionu “Stanko Vlainić-Dida” u Slavonskom Brodu.

Omladinac je do Kupa došao kroz županijski Kup Brodsko-posavske županije gdje je u finalu izgubio 3:1 od Omladinca, ali od onog iz Starog Topolja. Naime, u Hrvatskom Kupu sudjeluje 48 klubova (16 najbolje rangiranih prema koeficijentu HNS-a u prošlih pet sezona, 21 pobjednik županijskog Kupa koje organiziraju županijski nogometni savezi te 11 poraženih u finalu županijskog Kupa koji dolaze iz županija s najviše registriranih nogometnih klubova).  Omladinac je zasad u svom prvenstvu odigrao tri utakmice gdje je upisao jednu pobjedu i dva poraza. Hajduk u HNL-u ima skor od pet pobjeda i jednog poraza. Zanimljiva je činjenica da su se Omladinac i Hajduk već jednom susreli u ovom natjecanju, a bilo je to 14. studenog 2004. godine u Gornjoj Vrbi gdje je Hajduk slavio 8:0. Bez obzira na sve čeka nas pravi nogometni spektakl na koji će zasigurno doći puno gledatelja i simpatizera oba kluba koji će stvoriti sjajnu atmosferu. Sportsku sreću želimo svima pa neka bolji pobijedi.

ULAZNICE: Prodajom ulaznica za stajanje krenulo se danas u 18 sati u Caffe Baru Chicago i Caffe Baru Dream. Oba kafića nalaze se u Gornjoj Vrbi, a ulaznice za sjedenje vjerovatno sutra idu u prodaju.