Foto Pakrački list

Ljetni malonogometni turnir završio je uspješno pred 500-ak posjetitelja, a naslov prvaka osvojila je ekipa Autoškole Klindić Sisak te se tako u najboljem svjetlu prezentirala pakračkoj publici na ovogodišnjem turniru odigranom na igralištu Srednje škole Pakrac. Poraženi u finalu bili su Caffe bar Jet-set/Šume Šugić, a u utakmici za treće mjesto Dentalmed Pierobon savladao je AI Centar Lipik.

Između utakmica završnice, odigrana je ženska revijalna nogometna utakmica između djevojki Rukometnog kluba “Pakrac” i nogometašica Slavonije iz Požege.

Utakmica za treće mjesto između Dentalmed Pierobon i AI Centar Lipik protekla je u dominaciji ekipe Dentalmeda koja je na kraju slavila rezultatom 6:0. Finale je odigrano po ukusu publike, nakon neriješenih 2:2 pristupilo se sedmercima u kojima je više sreće imala ekipa iz Siska koja je tako odnijela kući glavnu nagradu od dvije tisuće eura.

Najbolji igrač turnira bio je Filip Matijašević, najbolji golman Tomislav Gavrić, a najbolji strijelac bio je Zvonimir Filipović. Nagrade najboljim pojedincima dodijelio je Marijan Širac, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i gospodarstvo.

Izvor pakrackilist.hr