Foto Facebook
Krenula je sportska škola u Vetovu čija događanja možete redovito pratiti na FB stranici, a možete se u uključiti u rad jer nije kasno. Prenosimo post s Facebook stranice škole:
Jučer smo na stadionu u Vetovu održali i službeno otvorenje 1. Ljetne sportske škole. Podijelili smo više od 120 sportskih paketa te se potom zajednički uputili na nogometni travnjak.
Na terenima nas je najprije pozdravila predsjednica Udruge La Bella Vita te se zahvalila svim roditeljima na povjerenju i mnogobrojnim prijavama, medijima na podršci te mališanima na upornosti i trudu koji pokazuju kroz svaki trening.
Potom se zahvalila gradonačelniku Grada Kutjeva Josipu Budimiru na podršci u provedbi ove ljetne sportske škole, ali i tome što je uveličao otvorenje svojim dolaskom te ga pozvala da se obrati svim prisutnima. Gradonačelnik Budimir istaknuo je važnost bavljenja sportom od najranijih nogu te pozvao i ostale roditelje koji do sada nisu da upišu svoje mališane u ljetnu sportsku školu kako bi se djeca što pravilnije i zdravije razvijala te je na kraju i službeno otvorio 1. Ljetnu sportsku školu.
Imali smo i dvije slavljenice kojima su trenerice uručile kolačić sa svjećicama, a svi ostali mališani su im pjevali u glas pjesmicu sretan rođendan! Djeca su zatim nakon zajedničkog fotografiranja pokazala svoja znanja i vještine kroz nekoliko sportskih aktivnosti te se na kraju zabavila uz gađanje vodenim balonima.
Kako smo se proveli pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo u nastavku!
📸Matija, KCP