Dalibor Bognar / Foto Sportalo

Marsonia je izborila ostanak u jedinstvenoj trećoj ligi i u novu sezonu ulazi s novim trenerom. Riječ je o provjerenom stručnjaku iz Požege Daliboru Bognaru koji je većinu svog trenerskog uspjeha ostvario s klubovima perjanicama naše županije Slavonijom, Slavijom i Papukom, a po prvi puta trenerski će kruh zarađivati izvan nje. Prenosimo post sa službene klupske FB stranice:

Izvršni odbor NK Marsonije danas je održao Sjednicu na kojoj je jednoglasno odlučeno da je novi trener , a njegov pomoćnik čć.
Dalibor Bognar rođen je 18. 07. 1970. godine u Požegi. Igračku karijeru počeo je u BSK Buku da bi 1985. godine prešao u juniore požeške Slavonije. U Slavoniji je ukupno proveo 12 sezona, a bio je i kapetan kluba. U ljeto 1998. Dalibor Bognar je iz Slavonije otišao u prvoligaša HNK Cibaliu (Vinkovci) s kojom je 1999. igrao finale Hrvatskog nogometnog kupa protiv Osijeka.
Nakon Cibalie igrao je u prvoligašu Kamen Ingradu (Velika) gdje je i počeo trenersku karijeru, od 2002. do 2006. je bio pomoćnik trenerima u 1. HNL. Nakon gašenja Kamen Ingrada vodio je mlađe kategorije u novoosnovanom NK Papuk (Velika), a nakon toga je 7 i pol godina bio trener pleterničkog trećeligaša NK Slavija ( od srpnja 2011. do listopada 2018.). Sa Slavijom je u sezoni 2014./2015. bio prvak 3. Hrvatske nogometne lige – Istok. Nakon toga je vodio momčad NK Slavonija od prosinca 2018. do studenog 2022.

– ć š . ć š ž . Č š , . Ž ž č ć č ž. č ć , rekao nam je novi trener.

Novom treneru želimo puno uspjeha!