Krešo Posedi / Foto Facebook

Uprava lipičkog međužupanijskog ligaša nije dugo mirovala pa je nakon razilaženja s dosadašnjim trenerom Marijom Milašinovićem brzo reagirala i na tu poziciju postavila Kutjevčanina Krešu Posedija.

Krešo je već dobro poznat stručnjak u nogometnim krugovima Požeštine, ali očito i šire pa je tako stigla ponuda iz nešto udaljenijeg Lipika, sredine s bogatom nogometnom tradicijom.

Uskoro se bliži obljetnica i okrugli jubilej od 100 godina postojanja pa je prema svemu sudeći, ali i prema nekom nepisanom pravilu, uvijek želja klupske uprave pokloniti svome klubu odličan rezultat za rođendan.

Ne sumnjamo da će Posedijev dolazak biti okidač za pamtljiv rezultat, ali uz njega će zasigurno na put prema Lipiku i dobro poznata imena županijskog nogometa o čemu ćemo naknadno kada vijesti postanu službene i provjerene.

Za sada je provjereno i potvrđeno da će redove lipičkog ponosa pojačati i osvježiti jedan od ponajboljih obrambenih igrača s požeškog područja Matej Gomerčić koji dolazi iz Dinama Vidovci, a ne tako davno je branio boje Slavije i Slavonije.