Ovaj vikend, točnije petak i subota – donosi nam drugo izdanje Kupa Grada Pleternice; koji će se održati na Stadionu malih sportova pod pokroviteljstvom Grada. Kao i prošle godine sudionici su isti, a podijeljeni su u dvije skupine:

A SKUPINA:

NK SLAVEN 

NK KUZMICA

NK SULKOVCI 

NK GRANIČAR BUČJE

B SKUPINA

NK BSK BUK

NK GRANIČAR ZAGRAĐE

NK SLAVIJA

NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC (BD)

Prošle godine premijerni naslov osvojila je ekipa NK Kuzmica, a ove godine će pokušati obraniti titulu – što će biti težak zadatak; kao i svakom idućem pobjedniku. Turnir počinje u petak u 18:10, a otvaraju ga NK Slaven i NK Kuzmica – dok posljednja utakmica programa pripada NK Graničar Zagrađe i NK Hrvatski dragovoljac (BD).

U subotu se turnir nastavlja u 18 sati utakmicom između NK Slaven i NK Sulkovci, dok dvije najuspješnije ekipe iz svake skupine igraju utakmicu polufinala – prva je na rasporedu u 20 sati. Treba pohvaliti ideju i organizaciju samog turnira, jer iako svi vole pobijediti – svrha je druženje i povećanje kohezije između nogometnih klubova na području Grada.

Na premijernom izdanju Kupa posjećenost je bila na zavidnoj razini, a ove godine pozivamo sve da dođu i prisustvuju još jednom od niza događaja u lipnju – kako bi letvicu gledanosti podigli na još viši nivo!