Ovaj vikend prednatjecatelji i početnici odigrali su dvije utakmice. U subotu u gostima utakmicu kod Hypo Limača, a u nedjelju na domaćen terenu odgođen susret 18. kola protiv Croatije Đakovo. Rezultat je dvije pobjede početnika te poraz i pobjeda prednatjecatelja.

Prednatjecatelji – Hypo Limač 2:1 Slavonija, Slavonija 5:3 Croatia Đakovo

Hypo Limač u ovoj kategoriji vodi žestoku borbu za naslov protiv svojih susjeda iz Gradskog vrta te ih svaki kiks može izbaciti iz te utrke. Mladi Požežani skoro su im uzeli dva pre važna boda. Na poluvremenu je bilo 1:1, a strijelci Fran Degiacinto za Hypo i Nikola Hamžik za Slavoniju. Kada se činilo da će Slavonija uzeti važne bodove Limaču domaćini su izveli brzu kombinaciju koju je pogotkom završio Leon Babić za veliko veselje zelenog dijela tribina. Hypo Limač je još uvijek u igri za naslov, a Slavonija u igri za 5. mjesto.

Slavonija je ipak isprala gorak okus od poraza u zadnjem napadu u susretu protiv Đakova. Nesvakidašnji rezultat 5:3 dovoljni govori o kakvoj je napetoj utakmici bilo riječ. Do zadnje tri minute bilo je 3:3, ali je na kraju Slavonija ubacila u višu brzinu i riješila pitanje pobjednika. Golove za Plave zabili su Laura Baretić (2x), Marko Vranić (2x), Jakov Đaković i Nikola Hamžik, a za goste Niko Premužik, Bruno Vranić i David Tot.

Početnici – Hypo Limač 0:1 Slavonija, Slavonija 9:1 Croatia Đakovo

U vrlo napetoj utakmici u Osijeku Slavonija je minimalno slavila. Individualni potez Šimuna Botičkog iz 37. minute bio je dovoljan za slavlje Plavih odnosno u toj utakmici Bijelih. Bio je to neobranjiv udarac pod gredu iz slobodnog udarca koji je omogućio veselije raspoloženje u McDonaldsu.

Golijada je ipak viđena protiv Đakova gdje je broj golova završio dvoznamenkast. 9:1 je završilo, a strijelci su bili Nikola Černušak (2x), Emanuel Đaković (3x), Šimun Botički, golman Marin Garbin (penal), Mato Barić i Mihael Majstorović, dok je počasni pogodak za goste zabio Leon Tot.

U zadnjem kolu prednatjecatelji i početnici Slavonije igraju na domaćem terenu protiv Vukovara 1991. U prilogu pogledajte bogatu fotogaleriju.