Pretposljednje kolo 2. ŽNL Požeško – slavonske odigrano je danas, a u njemu se moglo vidjeti par neobičnih situacija. Josip Šubara zabio je čak 6 golova, a nažalost u Brodski Drenovac gosti iz Prekopakre nisu došli. 

NK DINAMO – NK GRANIČAR 3:8

Onaj tko danas nije bio u Badljevini, ne zna što je propustio – kraj ovakve utakmice, Liga Prvaka se čini kao smiješno natjecanje! 11 golova, puno prilika sa obje strane, a čak 6 od 8 gostujućih dao je fascinantni Josip Šubara! Već na poluvremenu bilo je jasno gdje utakmica vodi, a Šubara je već tad dao hat – trick; jedan je zabio i Dino Matijević – što je označilo 0:4 na odmoru. U drugom poluvremenu vidjeli smo 7 pogodaka, a u strijelce su se upisali i igrači domaće momčadi. Josip Šubara dao je hat – trick i u drugom poluvremenu, a jedan je zabio njegov kolega napadač – Ivan Jakovljević. Domaćini su uspjeli donekle popraviti dojam jer su Stigo Šugić i Roberto Topalović rasporedili tri domaća pogotka u omjer 2:1 u korist Šugića. Na kraju bodovi zasluženo idu u Bučje, a NK Graničar još se potajno nada naslovu – na to imaju apsolutno pravo!

NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – NK SLAVONIJA 3:0 BB

U Brodskom Drenovcu danas se trebala odigrati utakmica, no gosti iz Prekopakre nisu se pojavili te je ista registrirana sa 3:0 u korist domaćina. Ispostavit će se da je ta pobjeda lansirala na vrh domaćina iz Brodskog Drenovca, a dobar dio publike koji je planirao popratiti ovaj sraz – uputio se navijati za domaćina u Sulkovcima!

NK BSK – NK EMINOVCI 3:0

U Biškupcima su gledatelji danas mogli uživati u pravoj prvenstvenoj utakmici, jer je ista bila sadržajna – puno prilika na obje strane, čvrste duel igre te odličnih poteza prekaljenih “španera”. Pravo je čudo, obzirom na igru i prilike da se na odmor otišlo sa 0:0 – no zbog toga volimo i pratimo nogomet. U nastavak bolje ulaze domaćini te preko Ante Vilusa dolaze u vodstvo, a i psihološku prednost sele na “svoju stranu”. Iako su gosti iz Eminovaca pokušavali doći do poravnanja, a i kompletnog preokreta – to im danas nije polazilo za rukom. Na kraju su primili u zadnjih 10 minuta još dva gola, a obzirom na stanje na terenu – to je označilo težak poraz; u utakmici koja je po prikazanom bila u egalu. Posao su za domaćina dovršili Luka Filipović i Pero Vidović – koji je kao vino; što stariji to bolji! Treba pohvaliti i glavnog suca Dražena Miočevića, koji nije imao pomoćnike – no utakmicu je odsudio na odličnom nivou te nakon ove utakmice ne bi trebalo biti “repova”.

Foto: NK Graničar Bučje, FB