Foto Facebook Hajduk

Nastavljaju se uzbuđenja u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Brod – Požega gdje nas očekuje vrlo zanimljiv ogled u Pakracu gdje gostuje Jakšić, Veličani će igrati derbi začelja u Sibinju…

NK HAJDUK (P) – NK JAKŠIĆ
Zanimljiv susret očekuje nas u Pakracu gdje se sastaju Hajduk i Jakšić. Hajduk nakon dva uzastopna poraza kompletirao je ekipu i sada u dosta konkurentnijem sastavu nego u prošlom kolu dočekuju Jakšić. Gosti su u sjajnoj formi i da je netko na polusezoni rekao da će Jakšić biti 7 bodova ispred Hajduka proglasili bi ga ludim. Obje momčadi imale su jučerašnje obaveze u kupu, zasigurno se više istrošio Jakšić koji je odigrao egal utakmicu s protivnikom iz višeg ranga. Treba svakako i napomenuti da je Hajduk jedini klub ove sezone koji je odnio puni plijen iz Jakšića pa domaći imaju itekakav motiv uzvratiti za taj poraz.
NK POŽEGA – NK PSUNJ SOKOL (O)
Psunj i dalje nastavlja svoj pohod prema prvoj poziciji,ovo kolo raspored ih vodi na gostovanje u Požegu. Možda u najboljem mogućem trenutku za Psunj dolazi gostovanje na relaciji budući su domaći u velikoj krizi i za pobjedu ne znaju 9 kola,još od davnog 20.11 i gostovanja u Sibinju.
NK SLAVONAC (NK) – NK LIPIK 1925
Slavonac je porazom u Jakšiću napravio veliki korak unatrag pa je sad prvo mjesto za njih poprilično udaljeno. Da bi produžili kakvu takvu nadu moraju slaviti u ovom kolu protiv neugodnog Lipika koji je u nekoliko navrata pokazao da zna biti vrlo nezgodan gost.
NK MLADOST (S) – NK PAPUK
Mladost je sjajnom serijom pobjegla začelju tablice,no dobre predstave Papuka i dalje ih drže na oprezu budući bi se momčad iz Velike eventualnim slavljem približila na samo 4 boda Mladostašima.
NK ZADRUGAR (O) – NK DINAMO (V)
Zadrugar nakon slobodnog kola nastavlja svoj pohod na naslov,ovo kolo u Oprisavcima čeka ih predposljednji Dinamo. Definitivno da su domaći veliki favoriti i da se očekuje lagano slavlje domaćih,no gosti osokoljeni slavljem u prošlom kolu zasigurno neće doći s bijelom zastavom.
NK SIKIREVCI – NK SLOBODNICA
Sikirevci nakon još jednog gostujućeg razočaranja već ovaj vikend žele vratiti osmijeh na lice svojim vjernim Korovima. Zadatak neće biti lagan jer s druge strane prijeti raspoložena Slobodnica koja može svima pomrisiti planove, pogotovo kad u svojim redovima imaju raspoloženog vratara Barukčića i u napadu sjajnog Velića.
Tekst Stjepan Zeba