Dinamo Vidovci Facebook

Kolo pred nama nosi nekoliko županijskih okršaja, a svakako najviše pažnje privlači jako bitan meč u Vidovcima gdje će gostovati najbliži susjed Požega.

NK PAPUK (V) – NK HAJDUK
Papučani nastavljaju svoj pohod na opstanak u ligi u domaćem susretu protiv Hajduka. Hajduk se nalazi na desetoj poziciji s 25 bodova,no na ovo gostovanje odlaze bez svog najboljeg igrača Filipa Matijaševića, razigravača Stjepana Petrovića, dok je za Alena Grafinu ova sezone završena. Definitivno je to velik hendikep za Pakračane pa uloga favorita seli na stranu domaćih.
NK JAKŠIĆ – NK SLAVONAC (NK)
Jakšić drugo kolo u nizu igra na svojim Jajarama. Domaći su zbog odličnih partija ovog proljeća došli do visokog petog mjesta,a slavljem protiv Slavonca otvorila bi im se prilika i za napad na još neku veću poziciju. Domaći u sjajnoj atmosferi rasterećenig glava bit će teška prepreka Slavoncu koji nakon današnje kup utakmice sa imjenjakom iz Gunjavaca nema ni puna dva dana za odmor. Treba svakako naglasiti kako će to biti 5 utakmica Slavonca u samo 15ak dana.
NK LIPIK 1925 – NK SIKIREVCI
Lipik će na svom terenu ugostiti Sikirevce. Domaći navijači domaće slavlje čekaju još od dalekog 12.11 prošle godine i slavlja protiv Dinama iz Vidovaca,dok isto tako navijači Sikirevaca nisu slavili gostujuću pobjedu još od gostovanja u Velikoj tjedan dana poslije 19.11. Lipik je na ljestvici šesti sa 29 bodova dok su Sikirevci samo mjesto i bod iznad,pa bi pobjedom i jedni i drugi odmakli od sredine prema gornjem domu.
NK DINAMO (V) – NK POŽEGA
Susjedni derbi igra se u Vidovcima. Za Dinamo je svaka utakmica do kraja sezone kvalifikacijska budući Papuk puše za vratom,a u teškoj su krizi,pa se u ovom susretu nameće veliki imperativ domaćima. Jedino što domaće može veseliti je jako loša forma Požege koja je nanizala 4 poraza u nizu,pa se domaći nadaju da će se taj niz nastaviti još tjedan dana.
NK PSUNJ SOKOL (O) – NK MLADOST (S)
Drugoplasirani Psunj na svom terenu dočekuje Mladost. Gledajući tablicu domaći su veliki favoriti,no gosti su u sjajnom pobjedničkom nizu s kojim su pobjegli od borbe za opstanak i sada rasterećeno mogu pokušati pomrsiti planove Psunja u borbi za prvo mjesto.
NK SLOBODNICA – NK TOMISLAV (DA)
Tomislav nakon furiozne predstave protiv Lipika ide put Slobodnice gdje traže novu važnu pobjedu. Za razliku od gostiju, domaći su prošlo kolo poraženi kod vodećeg Zadrugara s 3:0. Upravo Tomislav nanio je Slobodnici najteži ovosezonski poraz s nestvarnih 8:0 pa domaći svakako imaju motiv za osvetu.
Tekst Stjepan Zeba