Polako zatvaramo rubriku pregleda polusezone po prvoligašima Požeško – slavonske županije, a osvrt na polusezonu Kluba iz Čaglina – dao je mladi i kvalitetni igrač Ivan Blagojević.

S kakvim očekivanjima je Klub ušao u sezonu?

“Očekivanja Kluba na početku sezone bila su gornji dio tablice i osvajanje što većeg broja bodova. Pod tim se podrazumijeva broj bodova koji bi nam osigurao ostanak već na kraju jesenske polusezone, a samim tim imali bi miran ulazak u proljetnu polusezonu.”

NK OMLADINAC prezimio je na izvrsnom 3. mjestu prvenstvene ljestive, a uz odličnu obranu – napad predvodi iskusni Miroslav Lujić sa 8 pogodaka!

Koju utakmicu bi izdvojio kao najbolju izvedbu?

“Najbolja izvedba mora biti ona u Vetovu protiv HNK GRAŠEVINA. Preokrenuti rezultat i uzeti sva tri boda, bio je pravi užitak – na početku sezone, u trećem kolu.”

Koju utakmicu bi izdvojio kao najlošiju izvedbu?

“Utakmicu protiv NK BSK BUK bi svrstao u tu kategoriju. Ne leže nam gostovanja tamo – rezultat sve govori, kod nas su bila dva neriješena rezultata pa se nadamo bodu ili bodovima na domaćem terenu.”

Koga bi izdvojio kao najtežeg suparnika?

“NK SLAVEN iz Gradca je po meni bila najopasnija ekipa. Možemo reći da smo ih prvo kolo dobili na sreću, a da su oni dobro posložena ekipa i da igraju dobar nogomet – potvrđuju njihove domaće utakmice i rezultati.”

Zahvaljujemo Ivanu na odvojenom vremenu i trudu, a njemu i njegovom Klubu želimo puno zdravlja i sreće u nastavku sezone!