Nakon dvije godine vraća se dječji malonogometni turnir “PLETERI”! Idejni začetnik Pletera jest Petar Čuljak, a takva ideja se realizira već dugi niz godina – uz kratko odstupanje uzrokovano pandemijom korona virusa. U subotu (18. veljače) – nastupaju sudionici rođeni 2008. godine i mlađi, a nakon njih sudionici rođeni 2012. godine i mlađi. Planirani početak za starije je u 8:30 sati, a za četiri godine mlađe planirani početak je u 15:30 sati. U nedjelju (19. veljače) – nastupaju sudionici rođeni 2010. godine i mlađi, a nakon njih sudionici rođeni 2014. godine i mlađi, a satnica je identična kao i dan prije.

Kroz sportsku dvoranu u Pleternici, u sklopu turnira proći će oko 500 djece – sudionika (40 ekipa). Uz mnoge ekipe sa područja naše i susjedne županije, nastupit će ekipa iz susjedne Bosne i HercegovineFK GORNJI RAHIĆ. 

Za 4 najbolje ekipe osigurani su pehari i medalje, a cijeli turnir je pod pokroviteljstvom Grada Pleternice.

Pozivamo sve zainteresirane da slijedeći vikend posjete Sportsku dvoranu u sklopu OŠ Fra Kaje Adžića u Pleternici i daju podršku najmlađima – sigurni smo da dobar nogomet neće izostati!