Za štivo prošle nedjelje zadužili smo Branka Šaura (HNK GRAŠEVINA), a ove nedjelje to nam je omogućio dugogodišnji pouzdani igrač NK MLADOST – Bruno Kićan!

Kakva su bila očekivanja Kluba na početku sezone?

“Očekivanja su bila ostanak u ligi i boriti se za što bolje mjesto u sredini tablice.”

NK MLADOST prezimio je na 9. mjestu prvenstvene ljestvice sa osvojenih 14 bodova, a najistaknutiji pojedinci ujedno su i najbolji strijelci Kluba – Bruno Kićan i Robert Kovačević (oba 5 pogodaka).

Koju bi utakmicu izdvojio kao najbolju izvedbu?

“Izdvojio bi utakmice protiv NK KUZMICA i NK DINAMO. U Kuzmici smo pobijedili 1:0, gdje su moji suigrači ostavili srce na terenu i zasluženo smo odnijeli bodove. Domaću utakmicu protiv gostiju iz Rajsavca bili smo dosta oslabljeni, kartonirani, uz mnogo izostanaka – unatoč tome svemu odigrali smo odličnu utakmicu i ubilježili pobjedu.”

Koju bi utakmicu izdvojio kao najlošiju izvedbu?

“Definitivno najgoru utakmicu odigrali smo protiv NK PARASAN. Unaprijed smo upisali bodove, tako smo se i postavili na terenu – obilo nam se o glavu, kako to inače u nogometu biva i izgubili utakmicu.”

Možeš li izdvojiti najboljeg pojedinca iz redova suparnika?

“Izdvojio bi Josipa Jakovljevića (NK BSK BUK), koji svojim znanjem i iskustvom igranja u višim rangovima – donosi prevagu na terenu!” 

Zahvaljujemo Bruni na odvojenom vremenu i trudu, a njemu i njegovoj ekipi želimo puno sreće i zdravlja u nastavku prvenstva!