Ulazimo u zadnju etapu ove rubrike, a danas nas put vodi u Dobrovac – gdje je uvid u polusezonu dao uvijek dosjetljivi i originalni admin Facebook stranice HNK DOBROVAC!

S kakvim je očekivanjima Klub ušao u sezonu?

“U našem Klubu ne postoji rezultatski imperativ jer smo svjesni svojih mogućnosti. Uvijek postoje one navijačke želje na početku sezone, ali time ne opterećujemo niti trenera, a posebice naše volontere na terenu. Cilj nam je vrtiti se oko sredine tablice i pokušati pomrsiti račune ekipama iz vrha – prošle godine bili smo šesti; što možemo okarakterizirati kao uspjeh. Ove godine to nam ne polazi za rukom, nažalost smo imali krizu koja je trajala dva mjeseca i svjesni smo da nećemo ponoviti prošlogodišnji rezultat. Nadamo se da ćemo se uspjeti podići na prvenstvenoj ljestvici – kako bi završili na boljem mjestu nego smo sada te naravno, zadržati status prvoligaša!”

HNK DOBROVAC nalazi se na 11. mjestu prvenstvene tablice, sa osvojenih 12 bodova – predvođeni su svojim najboljim igračem i strijelcem Željkom Popovićem; koji je u taj učinak ugradio 7 pogodaka.

Koju utakmicu bi izdvojili kao najbolju izvedbu?

“Iako smo u jesenskom dijelu imali više loših nego dobrih izvedbi, kao najbolje bi izdvojili utakmice protiv NK SLAVEN i NK KUZMICA. Protiv NK SLAVEN dečki iz Gradca su postigli pogodak za izjednačenje u zadnjim minutama utakmice, a u Kuzmici smo remizirali protiv odličnog domaćina – u utakmici punoj preokreta, gdje su obje ekipe mogle uzeti sva tri boda.”

Koju utakmicu bi izdvojili kao najlošiju izvedbu?

“Ima više utakmica u kojima žalimo za prosutim bodovima, izdvojili bi utakmice u Zagrađu i Rajsavcu. Protiv NK GRANIČAR vodili smo do 80. minute i izgubili, a protiv NK DINAMO smo se nakon rezultatskog zaostatka od 0:2 uspjeli vratiti – no na kraju smo nesretno izgubili 3:2. Najlošija naša izvedba bila je protiv NK KAPTOL, koji nas je u Dobrovcu sa mladom ekipom razmontirao – najbolniji poraz je domaći poraz od NK BSK BUK (0:4).”

Možete li izdvojiti najboljeg igrača lige, pojedinačno i ekipno?

“Najbolji igrač lige po našem mišljenju je Jup Pop (a.k.a. Željko Popović) zatim su dva mjesta prazna, a onda dolazi najbolji strijelac lige – Josip Jakovljević! Za najtežeg protivnika u ligi izdvajamo NK BSK BUK iako je tu još odličnih ekipa s kojima smo se susreli u protekloj polusezoni. Kako nam je sezona započela, mislili smo da nam je svaki protivnik najteži – srećom, završnica sezone malo je popravila stvari.”

Zahvaljujemo HNK DOBROVAC na uvidu u polusezonu, želimo im sreće, zdravlja i uspjeha u postizanju zacrtanih ciljeva u polusezoni koja slijedi!