Deseti Klub koji je pristao biti dijelom ove rubrike je NK BSK BUK, a osvrt na proteklu polusezonu uvelike nam je olakšao izvrsni nogometaš i čovjek – Tomislav Tvrdy!

S kakvim je očekivanjima Klub ušao u sezonu?

“Prije svega veliki pozdrav novom portalu i želim svu sreću u daljnjem radu. Ne mogu kriti da svake, pa tako i ove sezone ulazimo sa velikim ambicijama, a to je prvo mjesto. Takav je mentalitet naše ekipe – sastavljene od domaćih dečki i tako funkcioniramo već dugi niz godina.”

NK BSK BUK jedan je od svijetlih primjera u županijskoj ligi – pokazatelj da se sa domaćim igračima može postići odličan rezultat, uz konstantan rad. Jedan od najvećih argumenata za takvu izjavu je taj da je našu županiju u Kupu ove godine predstavljao baš Klub iz Buka. U utakmici sa NK BELIŠĆE, koji se natječe u većem rangu, NK BSK pružio je solidan otpor i izgubio pristojnim rezultatom – pokazavši tako da i u našim županijskim ligama postoji velika koncentracija kvalitete!

Koju utakmicu bi izdvojio kao najbolju izvedbu?

“Ove polusezone ostvarili smo 10 pobjeda pa kandidata za dobru utakmicu ima puno, ali ostvario bi utakmicu u Trenkovu – gdje smo pobijedili 9:0. Danas niti jednoj ekipi nije lagano zabiti 9 golova, stoga kandidatura ide toj utakmici.”

U polusezoni za nama, NK BSK čini najefikasniju ekipu – no to nije veliko iznenađenje. Uz trenutno najboljeg strijelca Josipa Jakovljevića (17 pogodaka), opasnost prijeti sa svih strana, a izdvojili bi još Ivana Buturca, Gabriela Marčinovića, Marka Aračića te našeg sugovornika.

Koju utakmicu bi izdvojio kao najlošiju izvedbu?

“Mislim da smo se najgore predstavili u Mihaljevcima, gdje smo i izgubili jedinu utakmicu u polusezoni. Jednostavno je bio dan kad nismo bili svoji i zbog toga smo sada na drugom mjestu – no to nam je samo poticaj za nadolazeću polusezonu.”

Možeš li izdvojiti najtežeg protivnika?

“Istaknuo bi NK KUZMICA i HNK GRAŠEVINA jer su to ekipe s puno kvalitetnih igrača i stvarno je teško igrati protiv njih.”

Zahvaljujemo Tomislavu na odvojenom vremenu i trudu, a njemu i NK BSK želimo puno zdravlja i sreće u nastavku sezone!