Deveti Klub koji je pristao biti dio ove rubrike je NK SLOGA iz Trenkova, a osvrt na učinak u minuloj polusezoni dao je pouzdani igrač Stjepan Štetić!

S kakvim je očekivanjima Klub ušao u sezonu?

“Očekivanja nisu bila visoka, obzirom da nismo uspjeli dovesti nove igrače pa je ekipa ostala više – manje ista, gledajući prošlu sezonu. Cilj nam je bio da iz utakmice u utakmicu igramo što bolji nogomet i skupljati bodove kako bi ostali u ligi – kad većinu utakmica nemamo istih 11, to je teško izvedivo.”

Iako trenutno NK SLOGA drži posljednje mjesto na prvenstvenoj ljestvici, sa osvojenih 5 bodova; imaju još 13 kola kako bi očuvali status prvoligaša. Ovu polusezonu obilježili su najbolji strijelci Luka Biondić i Nikola Jogun sa po 3 gola.

Koju utakmicu bi izdvojio kao najbolju izvedbu?

“Kao najbolju odigranu utakmicu izdvojio bi pobjedu protiv NK PARASAN – utakmica u kojoj je sve funkcioniralo. To je bila prva utakmica gdje smo izgledali kao prava ekipa te smo sve gol – šanse iskoristili. Kolo poslije smo imali vodstvo 1:0 protiv NK OMLADINAC – unatoč tome što su pri samom vrhu lige, no na kraju smo remizirali.”

Koju utakmicu bi izdvojio kao najgoru izvedbu?

“U tu rubriku bi mogao navesti utakmice protiv NK KAPTOL, NK CROATIA (M), NK BSK BUK – klubovi koji su nas nakantali, no po mom to je gostujuća utakmica protiv HNK DOBROVAC. Napokon uspijevamo zabiti pogodak i otići na odmor sa prednošću, a nakon odmora – ne znam što se dogodilo. Počeli smo se gubiti, kao da nas nije bilo na terenu, a onda su nam zabili dva lagana gola i tako smo izgubili utakmicu i vrlo važne bodove.”

Možeš li izdvojiti najboljeg pojedinca iz redova protivnika?

“Kao ponajboljeg igrača iz redova protivnika izdvojio bi Andru Brkića (NK PARASAN). Šulja se između linija, lasast, neugodan za čuvanje – relativno mlad, a iskusan. Igrao je pet godina u njemačkim ligama – internacionalac, no nažalost ni njegovom NK PARASAN ne ide dobro u borbi za opstanak.”

Zahvaljujemo Stjepanu na odvojenom vremenu i trudu, a njemu i njegovom Klubu želimo puno sreće i zdravlja u nastavku borbe za opstanak!