Nakon pregleda polusezone u NK PARASAN, put nas je nanio u Kuzmicu – gdje smo o polusezoni u istoimenom ligašu razgovarali sa mladim, ali već iskusnim Emanuelom Šimunovićem.

S kakvim očekivanjima je Klub ušao u sezonu?

“Očekivanja Kluba uvijek su opstanak u ligi. Prošle godine to nije najbolje izgledalo, a ove godine dosta klubova ispada iz lige pa se nismo htjeli dovesti u nezgodnu situaciju.”

Obzirom na očekivanja, klub iz Kuzmice je vjerojatno već na polusezoni osigurao svoj cilj – sa 24 boda drže 4. mjesto, a najbolji strijelac Kluba bio je Denis Iličić (8 pogodaka).

Koju bi utakmicu izdvojio kao najbolju izvedbu?

“Kao najbolju izdvojio bi utakmicu u Buku, koja je bila napeta i zanimljiva. Nije bilo golova, ali smo obrambeni dio odlično odradili, a prema naprijed nam je nedostajalo mirnoće u realizaciji.”

Koju bi utakmicu izdvojio kao najlošiju izvedbu?

“Definitivno protiv jesenskih prvaka – NK CROATIA (M). Nedostajalo nam je puno prvotimaca, bilo je jako teško vrijeme za igrati, a i protivnici su odigrali odličnu utakmicu.”

Možeš li izdvojiti najtežeg protivnika?

“Izdvojio bi NK KAPTOL, koji je godinama u vrhu. Uvijek su nezgodni i opasni po gol, a publika uživa u takvim duelima – jer im priuštimo odličnu utakmicu.”

Zahvaljujemo Emanuelu na odvojenom vremenu, a njemu i njegovoj ekipi želimo puno sreće i zdravlja u nastavku prvenstva!