Drugog dana u tjednu nastavljamo sa pregledom polusezone županijskih prvoligaša Požeško – slavonske županije, a svoj red dočekao je NK PARASAN te kao sugovornik jedan od najopasnijih igrača ekipe iz Golobrdaca – Nikola Franikić.

S kakvim je očekivanjima Klub ušao u sezonu?

“Očekivanja za ovu sezonu bila su skromna, opstanak nam je bio najbitniji – sve više od toga bilo bi super. Obzirom na jesensku polusezonu, zasad ne možemo biti zadovoljni, ali eto – nadamo se boljoj polusezoni koja je pred nama.”

NK PARASAN je u 13 kola upisao 2 pobjede i ostvario 6 bodova, a najistaknutiji pojedinac; uz našeg sugovornika – bio je Matej Ivanković, koji je postigao 6 pogodaka.

Koju utakmicu bi okarakterizirao kao najbolje odigranu?

“Najbolja izvedba definitivno je bila u Pavlovcima, gdje smo odigrali odličnu utakmicu i zasluženo odnijeli sva tri boda. To slavlje zasjenila je ozljeda našeg Stjepana Štetića, bez kojeg smo ostali do kraja sezone.”

Koju utakmicu bi okarakterizirao kao najlošije odigranu?

“Najgoru utakmicu odigrali smo na domaćem terenu protiv NK SLOGA. Od prve minute smo ih podcijenili i od početka ništa nije bilo dobro.”

Možeš li izdvojiti igrača protiv kojeg ti je najteže igrati?

“Meni osobno najteži je protivnik Josip Banožić (NK KUZMICA) – pravi vođa na terenu, veliki borac jer za njega ne postoji izgubljena lopta niti duel!”

Nikoli zahvaljujemo na izdvojenom vremenu i osvrtu na polusezonu te njemu i njegovoj ekipi želimo puno zdravlja i sreće u borbi za ostvarenje cilja!