Vikend izdanje pregleda polusezone počinjemo u Mihaljevcima – gdje su sigurno najzadovoljniji obzirom na bodovno stanje i poziciju, a naš sugovornik Ivan Marić dao nam je informacije iz prve ruke!

S kakvim je očekivanjima Klub ušao u sezonu?

“Od početka sezone ciljamo na vrh lige, pa mogu reći da smo na polovici tog puta i možemo biti zadovoljni sa rezultatima u jesenskom dijelu prvenstva.”

Aktualni lideri imaju skoro stopostotan učinak, nanizali su 12 pobjeda uz 1 remi te apsolutno zasluženo osvojili naslov jesenskog prvaka. Imaju uvjerljivo najbolju obranu lige i drugi najbolji napad – što potvrđuje gol – razlika 46:7. U napadačkom dijelu ispred njih je samo NK BSK BUK, a i na ljestvici najboljih strijelaca vodi se bitka između Croatijinog Kahaneka (16 pogodaka) i BSK-ovog Jakovljevića (17 pogodaka).

Koju utakmicu bi izdvojio kao najbolju izvedbu?

“Izdvojio bi derbi protiv prvog pratitelja NK BSK BUK, gdje mislim da smo zasluženo pobijedili i ostavili sva tri boda na domaćem Grabovcu!”

Koju utakmicu bi izdvojio kao najlošiju izvedbu?

“Kao najlošiju utakmicu izdvojio bi susret u Kaptolu, jer jedino tamo nismo uzeli sva tri boda.”

Možeš li izdvojiti najboljeg igrača iz redova suparnika?

“Za najboljeg igrača iz neke suparničke ekipe izabrao bi Josipa Jakovljevića. Iako nismo direktni suparnici na terenu, svakako se vidi da je majstor nogometa i da je sasvim opravdano igrao više rangove našeg nogometa!”

Zahvaljujemo Ivanu na sudjelovanju u pregledu polusezone, a njegovom Klubu i njemu želimo puno sreće i zdravlja u nastavku sezone!