Novi dan donosi novi pregled polusezone, a u njemu smo ugostili ljetno pojačanje aktualnih prvaka – Patrika Šaura, drugog strijelca Kluba!

S kakvim je očekivanjima Klub ušao u sezonu?

“Za početak, da izrazim podršku novonastalom sportskom portalu i zaželim sreću u daljnjem radu. Klub je ušao u sezonu sa ciljem pomlađivanja ekipe, postepena smjena generacije – pa smatram da smo na dobrom putu da taj cilj i ostvarimo.”

Nakon što su se Kaptolčani okitili naslovom prvaka, pristupanje smjeni generacije je sasvim logičan slijed – obzirom na to da mladići imaju od koga učiti. Igrati uz Milu Pavelića, Branka Sadileka, Pranjiće i ostale igrače koji su izgrađena nogometna imena, garantira dobar rezultat te velik prostor za učenje. Uz Šaura, koji je pristupio Klubu iz HNK GRAŠEVINA – isfiltrirao se velik broj mladih igrača koji već sad igraju bitnu ulogu, a neki od njih su Anto Barić, Filip Matić, Miroslav Juranović i ostali.

Koju utakmicu bi izdvojio kao najbolju izvedbu?

“Kao najbolju utakmicu izdvojio bi derbi sa NK CROATIA MIHALJEVCI, gdje iako nismo pobijedili – uz neiskorišten kazneni udarac; nagrađeni smo pljeskom za igru i osvojeni bod!”

Koju utakmicu bi izdvojio kao najlošiju izvedbu?

“Naša najlošija utakmica dogodila se na gostovanju u Donjoj Obriježi, kad smo prokockali rano vodstvo od 2:0 te na kraju ubilježili poraz od 4:3.”

Možeš li izdvojiti najtežeg suparnika?

“Najteži suparnik je svakako NK BSK BUK, za njih jednostavno ne postoji riječ poraz i bore se do zadnje minute kako bi ostvarili pozitivan rezultat!”

Zahvaljujemo Patriku na sudjelovanju i utrošenom vremenu, a njemu i NK KAPTOL želimo puno zdravlja i dobrih utakmica na županijskim borilištima!