Treća stanica u ovom pregledu polusezone Prve ŽNL Požeško – slavonske županije nam je u Gradcu, a naš novi sugovornik bio je Antun Soldo – vrijedan i polivalentan igrač.

S kakvim je očekivanjima Klub ušao u sezonu? 

“Obzirom na igrački kadar kojim raspolažemo, ne možemo baš biti zadovoljni 7. mjestom – no moram napomenuti da smo u jednom periodu imali puno ozljeda te je i to uvelike utjecalo na krajnji bodovni učinak.”

NK SLAVEN GRADAC osvojio je 19 bodova uz gol – razliku 34:24, a u broju golova prednjačio je Robert Nović – koji je mrežu tresao čak 11 puta! Što se tiče igračkog kadra, Bernard Raguž ima slatke brige, ali je vidljivo i da se u Gradcu dobro radi – potvrda toga je ta da su Josip Mušković i Jakov Šinko započeli zimske pripreme sa NK KUTJEVO!

Koju utakmicu bi izdvojio kao najbolju izvedbu?

“Najbolje dvije utakmice odigrali smo u uvodnim domaćim kolima, u kojima smo sa 7:o pobijedili i Graničar iz Zagrađa te Croatiju iz Donje Obriježi.”

Koju utakmicu bi izdvojio kao najgoru izvedbu?

“Definitivno najgora izvedba bila je u Rajsavcu, gdje nas je domaćin pobijedio 3:2.”

U redovima Slavena pršti od kvalitete, mnogo je dobrih igrača – no onog koga bi se dalo izdvojiti su uz Roberta Novića – svakako Antonio Čolak i Petar Jozić, uz koje ekipa iz Gradca dobiva novu dimenziju!

Možeš li izdvojiti igrača protiv kojeg ti je najteže igrati?

“To je bez daljnjega bučki stroj za golove – Josip Jakovljević, kojeg ne smijete pustiti samog ni na tren; u protivnom svaku šansu pretvara u pogodak!”

Zahvaljujemo Antunu na odvojenom vremenu i trudu, a njemu i suigračima u nastavku prvenstva želimo puno zdravlja – za uspjehe će se sami pobrinuti!