Nakon NK DINAMO RAJSAVAC, na red za pregled polusezone u Prvoj ŽNL Požeško – slavonske županije došao je NK GRANIČAR ZAGRAĐE – uz sugovornika Tihu Živanovića, stožernog igrača Krmpotićeve ekipe.

S kakvim očekivanjima je Klub ušao u sezonu?

“Glavni cilj na početku sezone bio je ostanak u ligi, obzirom da smo u odnosu na prošle sezone ostali bez više od pola prvotimaca. Možemo reći da je polusezona na kraju za nas dobro završila, iako smo loše ušli u sezonu.”

Evo nekih od argumenata koji potvrđuju riječi našeg sugovornika; naime Klub su u dogledno vrijeme napustili Jakov Šinko, Josip Petković, Hrvoje Ančurovski, Josip Šubara i drugi. Zbog teških ozljeda ili poslovnih obaveza, između ostalih – Krmpotić je bio lišen usluga Vinka Ančurovskog, Adama Srdarevića, Marina Markote, Jana Midliha i Stjepana Jovanovića.

Koju utakmicu bi izdvojio kao najlošiju izvedbu ekipe?

“Na početku je bilo dosta loših utakmica, ali vjerojatno najlošija bila je ona protiv NK CROATIA (DO), kad smo ubilježili poraz na domaćem terenu.”

Koju utakmicu bi izdvojio kao najbolju izvedbu ekipe?

“Najbolju utakmicu odigrali smo u 5. kolu, kad smo upisali prvu pobjedu i prve bodove – protiv NK SLOGA (5:0). Ta pobjeda podigla je moral u ekipi, a onda je i daljnje osvajanje bodova bilo puno lakše!” 

NK GRANIČAR u polusezoni je ubilježio 14 bodova, uz gol – razliku 20:30 te je prezimio na 10. mjestu, a najviše se istaknuo najbolji strijelac ekipe Stjepan Vasić (8 pogodaka).

Možeš li izdvojiti igrača protiv kojeg ti je najteže igrati?

“Najteži protivnik je definitivno kapetan NK BSK BUK – Tomislav Tvrdy! To je igrač za kojeg nema izgubljenog duela ni izgubljene lopte te svoj posao na sredini terena uvijek odrađuje na najbolji mogući način.”

Zahvaljujemo Tihi na izdvojenom vremenu i kratkom osvrtu na polusezonu te njemu i Klubu želimo puno sreće u nastavku prvenstva!