Prvi Klub koji se odazvao pozivu u rubriku pregleda polusezone prvoligaša Prve ŽNL Požeško – slavonske županije jest NK DINAMO RAJSAVAC, a razgovarali smo sa pouzdanim stoperom Josipom Glavašem – koji je dao kratak osvrt na događanja u jesenskom dijelu sezone.

S kakvim očekivanjima je Klub ušao u sezonu?

“Za početak – pozdravljam novi sportski portal i sve Vaše čitatelje. Prvotni cilj bio je ostanak u ligi, a obzirom kako smo odradili jesenski dio prvenstva – na dobrom smo putu da to i ostvarimo.”

NK DINAMO je u prvoj polusezoni osvojio 19 bodova, uz gol – razliku 32:32, a više od pola golova zabio je dvojac Jakov Jakić (10 golova) i Ivan Triska (7 golova). Dobro odrađen prijelazni rok donio im je veću širinu na klupi, pa se stoga – iako na prvi pogled ne izgleda tako, fokus sa Jakića i Triske malo “decentralizirao”.

Koju bi utakmicu izdvojio kao najlošiju izvedbu ekipe?

“Ako ne računamo gostovanje u Mihaljevcima, najlošiju utakmicu odigrali smo u zadnjem jesenskom kolu na gostovanju kod NK MLADOST – gdje nam je slab odaziv na treninge najviše došao do izražaja”

Koju bi utakmicu izdvojio kao najbolju izvedbu ekipe?

“Najglasniji pljesak dobili smo na domaćoj utakmici protiv NK CROATIA (DO) gdje smo pokazali vrlo dobru igru.”

Pokazatelj dobro odrađenog prijelaznog roka je bodovni učinak na kraju polusezone, u kojoj klub iz Rajsavca nije imao sreće sa ozljedama. Cijelu polusezonu oporavljao se odličan golman Ivan Majetić, koji je pristupio iz NK Slavonija Požega u ljetnom prijelaznom roku – no on je samo jedan od mnogih ozlijeđenih na spisku. Na “spisku” ozlijeđenih između ostalih još su Ivan Uldrijan, Dalibor Vukas, Hrvoje Šarić i mnogi drugi.

“Najveći udarac dogodio nam se u 7. kolu, kada se teško ozlijedio Ivan Uldrijan – kojem i ovim putem želim brz i uspješan oporavak te povratak na zelene travnjake!” 

Ivanu Uldrijanu, ali i svim ozlijeđenim igračima i mi želimo brz i uspješan oporavak, kao i skorašnji povratak na zelene travnjake! 

Zahvaljujemo također našem sugovorniku na osvrtu i utrošenom vremenu te pomoći u radu – kako i sam kaže; našeg sportskog portala u nastajanju!