POŽEGA – U 7. kolu 1. županijske malonogometne lige viđeno je puno golova, zanimljivih rezultata – ovaj put se istaknuo MNK DIP i fantastični Robert Bojić, član MNK SKENDEROVCI!

MNK LEGACY – MNK HELDA 2:4

U prvoj utakmici programa sve je mirisalo na senzaciju, ali su bučki malonogometaši iskoristili odličnu rotaciju i režirali preokret. Matej Markanjević je na sredini prvog poluvremena doveo Legacy u vodstvo, a tri minute nakon odmora – tu prednost poduplao je Tomislav Vinković. 25 minuta trebalo je MNK HELDA da se “pribere” i da rezultatski minus krene pretvarati u pozitivan ishod. Na isteku 25. minute – Gabriel Marčinović koristi svoj top u nozi i smanjuje prednost Legacyja, a Mahulik ga prati i nakon nepune minute na semaforu je stajalo 2:2. Stariji Marčinović – Roberto, svojim golom u 31. minuti donosi prednost bučkim pulenima, a nakon njega Tomislav Tvrdy otklanja sve nedoumice oko pobjednika te golom tri minute prije kraja postavlja konačan rezultat.

MNK CAFFE BAR OASE ZARILAC – MNK SKENDEROVCI 4:7

Utakmicu sa čak 11 golova odigrala su ova dva takmaca, a sretniji su nakon isteka četrdesete minute ipak bili igrači MNK SKENDEROVCI koji otvaraju lov na MNK PLETERNICA. U prvoj minuti susreta Nikola Đak koristi uspavanost MNK CB OASE ZARILAC te rezultatsku i psihološku prednost seli na stranu “gostiju”. Na izjednačenje smo čekali dvanaest minuta, kad odlični Matej Plivelić vraća rezultatski egal. Kad se mislilo da će se na odmor otići sa golom u svakoj mreži, prvo ime ovog kola – Robert Bojić; zabija prvi od svojih pet golova danas. Nakon odmora Bojić nastavlja po starom i sa dva gola u minuti riješava pitanje pobjednika jer je u 25. minuti na semaforu stajao rezultat 1:4. Na 2:4 smanjuje već navedeni Plivelić, no nedugo nakon njega Robert Bojić vraća rezultatsko odstojanje. “Vodu u uši” Skenderovčanima natjerava Rafael Paun koji pogocima u 37. i 38. minuti postavlja 4:5 te u zadnje dvije minute ulazi se sa samo -1, gledajući sa strane “Oase”. Ipak, za poravnanje nije bilo snage, a do kraja su i Bojić i Đak podebljali svoj konto golova i lansirali svoj klub u mrtvu trku za prvaka.

MNK COLOR EMAJL – MNK AUTODIJELOVI BARIŠIĆ 2:6

Ulogu favorita uspješno je opravdao tim iz Kuzmice, u utakmici u kojoj je bilo najmanje napetosti; gledajući ovo kolo. Filip Eržen je u 6. minuti doveo “Barišiće” u vodstvo, no igrači Colora preko Vjekoslava Legca izjednačuju nakon pet minuta. Minutu prije odmora – Ronaldo Hodak vraća prednost svojoj ekipi i osigurava treneru Banožiću ipak mirniji odmor. Nakon odmora Kuzmičani nastavljaju u istom ritmu te se u strijelce upisuje i Mislav Brnčić u 24. minuti. Color pronalazi snagu i kroz pritisak smanjuje prednost te natjerava igrače MNK AUTODIJELOVI BARIŠIĆ da zatresu svoju mrežu. Ako je postojala kakva dilema oko pobjednika, to su “gosti” riješili do kraja utakmice, a najzaslužniji su za takav rasplet strijelci: Domagoj Brnčić, opet Ronaldo Hodak i Filip Prološčić.

MNK UČILIŠTE LINK – MNK DIP 4:6

U odličnoj utakmici između dva protivnika u kojoj su odlučivale nijanse, puni plijen odnose “Dipovci” – teniskim rezultatom. Nije dobro krenulo za krajnje pobjednike jer su u 11. minuti gubili 2:0, golovima Željka Parobeka i Marija Janote. Brzo su se igrači DIP-a konsolidirali pa je Anto Barić odmah u idućem napadu smanjio prednost te nastavio formu iz prijašnjih kola. Na +2 za Link diže iskusni Josip Kopačević, no opet nisu uspjeli sačuvati takvu prednost jer je Kristijan Vidović postavio rezultat poluvremena na 3:2. Nakon odmora opet bolje kreću igrači Linka, a Mario Janota podebljava svoj konto golova te vraća komotnost svojim suigračima. U zadnjih desetak minuta ipak se ulazi sa “startnih pozicija” jer Marko Petrušić i već spomenuti Barić – vraćaju u život MNK DIP. Potpuni preokret režirao je Branko Šaur, koji je u 35. i 39. minuti zabio dva gola i prometnuo se u junaka susreta – te osigurao igračima MNK PLETERNICA malo mirniji odmor.

PAROVI  8. KOLA, 4. veljače – od 14 sati

MNK AUTODIJELOVI BARIŠIĆ – MNK UČILIŠTE LINK

MNK SKENDEROVCI – MNK COLOR EMAJL

MNK HELDA – MNK CAFFE BAR OASE ZARILAC

MNK PLETERNICA – MNK LEGACY

SLOBODAN: MNK DIP