Ovog vikenda u trenažni proces kreće i momčad trenera Vrgoča. Jakšić se nalazi na 11.mjestu prvenstvene ljestvice s 16 bodova te su za sada u sigurnoj zoni. Ipak u Jakšiću se nadaju boljem nastavku,a o ambicijama kluba progovorio nam je kapetan Domagoj Kovačević.

 

“Početak priprema je zakazan za 28.1.2023. Prva dva tjedna ćemo kombinirati treninge u dvorani i na igralištu. Trebali bi odigrati 4-5 pripremnih utakmica.Pripremama bi se trebalo priključiti i par juniora , iako ih je već dosta nastupalo i prvu polusezonu. Što se tiče odlazaka do sada ih nije bilo,a i ne bi ih trebalo biti. Rubrika dolazaka je zasada također prazna,ali možda bude prinova u vidu jedan do dva mlađa igrača.
Prvi dio sezone možemo reći da je bio zadovoljavajući. Jer od početka priprema pa kroz cijeli prvi dio imali smo dosta ozljeda i pehova u završnicama utakmica. Tako da smo u tri utakmice dobivali pogotke u 90+ minutama kod našeg vodstva ili nerješenog rezultata. Tako da je mogao biti dosta veći bodovni konto, ali sa zadnjih par kola smo na kraju uhvatili priključak prema sredini tablice.
Očekivanja od druge polusezone su da bude uspješnija rezultatski od prvog dijela i da što više mladih igrača promoviramo kroz prvu ekipu. Pripreme bi trebala cijela ekipa odraditi, pošto nam se vraćaju ozljeđeni igrači. Nadamo da će nas zaobići ozljede jer u našem rangu izostanci puno znače u svakoj utakmici. U drugom dijelu imamo jednu domaću utakmice više, pa uz koji bod sa strane nadamo se sredini tablice i možda priključku prema vrhu jer nisu velike bodovne razlike. Za kraj ćemo probati probati ostati do završnice županijskom kupu kao prethodne dvije godine.”