NK Lipik 1925 / Foto Facebook

Vrlo dobar rezultat su polučili igrači Marija Milašinovića na polovici natjecanja u MŽNL SBPŽ pa su se na kraju okitili epitetom najbolje županijske momčadi u tome rangu, a s obzirom da su samo tri u višem (Slavonija, Slavija i Kutjevo) mladi perspektivni strateg i uprava kluba mogu biti zadovoljni.

Momci iz Lipika su na kraju zaostali dostižnih sedam bodova za vodećim Zadrugarom (29). Najviše povjerenja Milašinović je imao u  je Marka Crnojevića koji je skupio najviše minuta (1080), a slijede ga Dario Cvrtila, Teo Duvnjak, Giulijano Pierobon i Tin Podunavac. Igrač koji je jedini nastupio u svim utakmicama (13) je najmlađi igrač u ekipi – Teo Duvnjak, a također je on i prvi strijelac kluba sa 7 zgoditaka. Po 12 utakmica imaju Crnojević, Derenj i Cvrtila.
Drugi strijelac je Pierobon (5), slijede ga Crnojević (4), Derenj (3), Cvrtila, Gospočić i Jozipović (2), a jedan su zabili Podunavac i Šenija.
Na tablici “Fair play” završili su na pretposljednjem mjestu gdje su se našli tek radi posljednjeg kola u Okučanima, gdje su od ukupna 4 crvena kartona upravo polovicu dobili na već spomenutoj utakmici.